propecia cost
Main menu

Service

 

Onderhoud, techniek en woongedeelte

 

Onderhoud is de beste garantie voor zorgeloze vakantiekilometers. De moderne campers van Camper Centrum Nederland geven meestal zelf aan wanneer zij onderhoud nodig hebben, aan de hand van uw rijgedrag. Als specialist en enige officiële Volkswagen Camper dealer van Nederland, weet Camper Centrum Nederland alles van uw camper. Van de techniek én van het woongedeelte. Goed geschoolde monteurs beschikken over professionele Volkswagen-apparatuur en monteren uitsluitend originele onderdelen. Bij elke beurt wordt ook gratis een campercontrole verricht. Met controle van gas- en waterleidingen, de werking van het hefdak en status van de accu's. Voor welk onderhoud u ook komt, uw camper is bij ons in de beste handen.

Is uw camper ouder dan vijf jaar? Ook oudere Volkswagen Campers houden wij graag in topconditie. Daarom geldt er op reparatie en onderhoud een korting van 10% op de eindfactuur.

Maak van uw afspraak een leuke dag

Wilt u wachten op de werkzaamheden aan uw camper? In onze showroom valt genoeg te ontdekken en is Wi-Fi voorhanden. Ook kunt u van tevoren een Amersfoort vaararrangement boeken (alleen in periode april tot en met oktober). Vraag ernaar bij onze receptie.


Maak nu een afspraak!

FacebookG+Twitter