propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

Volkswagen Campers

 

Bij Camper Centrum Nederland kunt u terecht voor het huren en kopen van Volkswagen Campers. Het merk VW is een begrip in de camperwereld en staat bekend om de betrouwbaarheid en populariteit van de campers.

Showroom met ruim 20 campers

In onze showroom in Amersfoort vindt u ruim 20 verschillende campers. Om een goede keus te kunnen maken, willen onze camperspecialisten u graag helpen. U krijgt advies om te ontdekken welke camper het beste bij uw smaak en wensen past. Naast informatie inwinnen, is het natuurlijk ook mogelijk een proefrit te maken.
 

Volkswagen camper huren 

Als u van plan bent een Volkswagen camper te kopen maar nog geen ervaring heeft met campers, dan kan het verstandig zijn om eerst eens een camper te huren. Dan zult u zelf ontdekken hoe prettig een vakantie met een camper is. U vindt de pagina voor camperverhuur hier.
 

Volkswagen camper kopen 

Wie niet meer overtuigd hoeft te worden van de meerwaarde van een VW camper zal mogelijk besluiten een camper te kopen. U kunt bij ons de volgende Volkswagen campers kopen

Eerst huren, dan kopen: korting


Als u een camper bij ons huurt en later tot aankoop van een camper overgaat, dan bieden wij hiervoor een aantrekkelijke kortingsregeling.
 

Kom gerust langs in Amersfoort

Als u meer interesse heeft in Volkswagen Campers dan nodigen wij u van harte uit eens langs te komen in Amersfoort. Wij zorgen ervoor dat de koffie klaar staat!
 
Natuurlijk is het ook mogelijk telefonisch of schriftelijk informatie aan te vragen. Ga hiervoor naar onze contactpagina.
 

Campertrainingen

Het is verder goed te melden dat wij ook speciale campertrainingen verzorgen. Dit om ervoor te zorgen dat u op vakantie niet opeens voor onverwachte problemen met uw Volkswagen camper komt te staan.

 

FacebookG+Twitter