propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

Infodag voor reizen Marokko en Schotland!

Zaterdag 27 juni.

’s Morgens doen we Marokko, ’s middags Schotland. En u weet het: mooie herinneringen voor later moet u nu maken! Uw camper maakt het u extra gemakkelijk!

 

Neem de 15-daagse Marokko-reis in december: slapen in woestijnen en trekken door onaangetaste natuurgebieden. Afgewisseld met bezoeken aan de parels van Marokko. En dat veilig en gezellig in groepsverband, met alle ruimte voor eigen initiatieven. De ervaring van twee eerdere reizen door Marokko maken deze trip extra bijzonder. Er zijn nog enkele plekken vrij.

 

De 10-daagse Schotland-whiskeyreis van 8 tot en met 17 september is weer een heel ander verhaal. We vertrekken vanuit IJmuiden met de boot en reizen daarna vanaf Newcastle ruim 1.200 kilometer door de highlights en highlands van dit prachtige land. Met fraaie kijkjes achter de schermen van een aantal bijzondere whiskey-stokerijen, met Schotse zalm en mooie golfcourts.

 

Reizen met ons betekent veel individuele vrijheid, met de voordelen van een centrale voorbereiding en begeleiding. We rijden niet in konvooi, u hoeft niet met de groep in een kring te staan en doet lekker wat u zelf prettig vindt. Uit de praktijk blijkt hoe gezellig het is om op deze manier met gelijkgestemden op pad te gaan. Geloof ons, dit zijn reizen die u uw hele leven bijblijven en waar u vele verjaardagen over aan het woord zult zijn.

Geef uw drang naar avontuur de ruimte en kom op 27 juni naar Amersfoort. Aanmelden kan eenvoudig via This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

FacebookG+Twitter