propecia cost
Main menu

Ontdekken

 
Volkswagen Camper met Euro 4 of Euro 5 dieselmotor

Heeft u een Volkswagen Camper met Euro 4 of Euro 5 dieselmotor?

U weet, de dieselmotoren staan onder zware druk. U leest er in deze blog van Rob Marchal meer over. Zeker is dat u met een Euro 6 dieselmotor tot 2030 voldoet aan de milieueisen. En dat de vraag naar campers met Euro 4 en Euro 5 motoren zal dalen.  Heeft u geen Euro 6 motor? Ons advies: kom langs en bespreek met ons uw mogelijkheden. Het kan voordelig  zijn om daar niet al te lang mee te wachten.

Lees verder...
Foto's muziekavond met Gerard Alderliefste

Foto's muziekavond met Gerard Alderliefste

 Was u erbij? We hopen dat u net zo heeft genoten als wij. Met maar liefst acht muzikanten op het podium die ons onder leiding van Gerard Alderliefste in een echte Franse vakantiesfeer brachten. Wij vinden het een voorrecht om dit voor onze vaste klanten te organiseren. Bij ons draait alles om beleving!

Lees verder...
Handige kampeer-apps

Handige kampeer-apps

Vroeger reisden we met kilo’s aan reis- en routeboeken op de schoot. Nu pakken we onze smartphone en checken we wat slimme apps. Eerder vroegen we u om uw tips daarvoor te geven. We zetten hier een aantal even kort op een rij.

Lees verder...

De remmen van uw Volkswagen California

Dat remmen belangrijk zijn voor uw veiligheid zal u niet verbazen. Juist met het wat hogere gewicht van de Volkswagen California is dat extra belangrijk. In deze blog gaat Rob Marchal zijn kennis delen en vertelt hij u meer over remmen.

Lees verder

Winterbanden

Als specialist in Volkswagen Campers krijgen we veel vragen van onze klanten over onze Volkswagen Campers en het juiste gebruik ervan. Rob Marchal gaat zijn kennis online met u delen. Hij vertelt deze keer over winterbanden.

Lees verder...

FacebookG+Twitter