propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

Wereldprimeur: Volkswagen Grand California

Volkswagen komt tijdens de Caravan Salon Düsseldorf 2018 met een wereldprimeur: de onthulling van de Grand California. Deze volledig nieuwe camper op Crafter-basis is door Volkswagen volledig zelf ontwikkeld en verrijkt het aanbod in de zes-meterklasse. De (Nederlandse) marktintroductie van de Grand California is gepland in het voorjaar van 2019

Lees verder...

Volkswagen onthult XXL op Caravan Salon Düsseldorf 2018

Amersfoort, 5 juli 2018 - Volkswagen heeft het studiemodel California XXL uit 2017 verder ontwikkeld tot een nieuwe en nu volledig productierijpe camper. Deze nieuwe en op de Crafter gebaseerde camper,  wordt voor het eerst gepresenteerd op de Caravan Salon Düsseldorf 2018 (24 augustus - 2 september).

Lees verder...

100.000 California's

2018 gaat de boeken in als het jaar waarin Volkswagen in Hannover de grens van 100.000 geproduceerde Volkswagen California’s doorbrak. Bovendien vestigt Volkswagen in 2018 (net als in 2017) een nieuw productierecord. Het bevestigt de groeiende populariteit van misschien wel de meest bekende compacte camper.

Lees verder...

Fietsen mee? Let op het juiste markeringsbord!

Wellicht weet u dat er een markeringsbord op de fietsdrager moet. Maar wist u dat die per land verschilt? Voorkom een boete en zorg dat u de juiste borden meeneemt. 

Lees verder...

Wildcamperen

Bijzondere van een California is dat u er overal mee kunt komen, op veel meer plekken dan met een grote witte camper. Het rijdt en reist ook veel sneller. Kamperen met een California moet u wel even leren en dat gaat vooral door veel te experimenteren. Ik  doe dat al 25 jaar en deel graag mijn kennis met u, als onze vaste klant. 

Lees verder...

FacebookG+Twitter