propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

100.000 California's

2018 gaat de boeken in als het jaar waarin Volkswagen in Hannover de grens van 100.000 geproduceerde Volkswagen California’s doorbrak. Bovendien vestigt Volkswagen in 2018 (net als in 2017) een nieuw productierecord. Het bevestigt de groeiende populariteit van misschien wel de meest bekende compacte camper.

Lees verder...

Fietsen mee? Let op het juiste markeringsbord!

Wellicht weet u dat er een markeringsbord op de fietsdrager moet. Maar wist u dat die per land verschilt? Voorkom een boete en zorg dat u de juiste borden meeneemt. 

Lees verder...

Wildcamperen

Bijzondere van een California is dat u er overal mee kunt komen, op veel meer plekken dan met een grote witte camper. Het rijdt en reist ook veel sneller. Kamperen met een California moet u wel even leren en dat gaat vooral door veel te experimenteren. Ik  doe dat al 25 jaar en deel graag mijn kennis met u, als onze vaste klant. 

Lees verder...
Volkswagen Camper met Euro 4 of Euro 5 dieselmotor

Heeft u een Volkswagen Camper met Euro 4 of Euro 5 dieselmotor?

U weet, de dieselmotoren staan onder zware druk. U leest er in deze blog van Rob Marchal meer over. Zeker is dat u met een Euro 6 dieselmotor tot 2030 voldoet aan de milieueisen. En dat de vraag naar campers met Euro 4 en Euro 5 motoren zal dalen.  Heeft u geen Euro 6 motor? Ons advies: kom langs en bespreek met ons uw mogelijkheden. Het kan voordelig  zijn om daar niet al te lang mee te wachten.

Lees verder...
Foto's muziekavond met Gerard Alderliefste

Foto's muziekavond met Gerard Alderliefste

 Was u erbij? We hopen dat u net zo heeft genoten als wij. Met maar liefst acht muzikanten op het podium die ons onder leiding van Gerard Alderliefste in een echte Franse vakantiesfeer brachten. Wij vinden het een voorrecht om dit voor onze vaste klanten te organiseren. Bij ons draait alles om beleving!

Lees verder...

FacebookG+Twitter