propecia cost
Main menu

Camper Kopen

 
  1. Introductie
  2. Kleuren en Velgen
  3. Foto's
  4. Panorama 360gr.
  5. Downloads

Karmann Colorado

 
 

Westfalia Club Joker. 

 

“Hoogkwalitatieve, compacte buscamper, met vast hoogdak, op basis van de Volkswagen Transporter. Met veel leefruimte, drie slaapplaatsen, vier stoelen, keuken, douche en toilet.”

 

Noem deze camper gerust de ideale compacte camper, met de betrouwbaarheid en veiligheid van Volkswagen, het vaste hoogdak met extra leefruimte en de innovatieve indeling met toilet- en doucheruimte. Deze camper is verder voorzien van een keuken, vier stoelen en drie slaapplekken. Niet voor niets is de Club Joker door de Nederlandse Kampeerauto Club (NKC) uitgeroepen tot Kampeerauto van het jaar 2013.

 

Natuurlijk binnenklimaat

Veel camperaars riepen er al jaren om: een compacte camper op basis van de betrouwbare Volkswagen Transporter T6 met extra leefruimte en alles aan boord. Wie de Club Joker bekijkt, ziet dat Westfalia goed geluisterd heeft. Het fraai gelijnde, vaste verhoogde dak zorgt overal voor voldoende stahoogte en een prettig aanvoelende leefruimte. Alles straalt compromisloze kwaliteit en design uit, zoals dat van Volkswagen en Westfalia verwacht mag worden. De grootste prestatie is geleverd met de innovatieve indeling, waardoor drie volwassenen er voldoende zit- en slaapruimte vinden maar ook een complete keuken en toilet/doucheruimte tot hun beschikking hebben. In het interieur zijn vier volwaardige stoelen opgenomen, elk met eigen stoelinstelling en een geïntegreerde veiligheidsgordel. Deze zorgen voor extra zitcomfort tijdens langere ritten en op de bestemming zelf. Heel plezierig is ook de innovatieve warmwaterverwarming, die met drie convectoren in het campergedeelte een natuurlijk aanvoelend binnenklimaat creëert. Bij al dat comfort wordt het energieverbruik laag gehouden, onder andere via LED-binnenverlichting en een energiezuinige koelkast. Met de Club Joker vult Westfalia het gat tussen de compacte campers en de grotere campers met opbouw.

Uitvoering Club Joker


De Westfalia Club Joker   

 

 

Occasions Huur deze camper Garantie Accessoires

 Vanaf 63.750,-

 

FacebookG+Twitter