propecia cost
Main menu

Westfalia Sven Hedin

Het is de traditie die het onderscheid maakt. Westfalia bouwt al meer dan 60 jaar compacte- en buscampers op basis van Volkswagen. Het begon met de Volkswagen T1 en is inmiddels uitgegroeid tot campers op basis van de Volkswagen Transporter en de Volkswagen Crafter. De Sven Hedin zet daarmee de traditie tussen Westfalia en Volkswagen voort. 

Doordacht
De woonruimte in de Sven Hedin geeft een ruimtelijk gevoel, is licht en comfortabel. De optionele klaptafel zorgt ervoor dat zowel bestuurder als bijrijder te samen met 2 gasten comfortabel en ideaal gebruik kunnen maken van de zitruimte. Middels twee schuifladen creëert Westfalia een 70l koelbox die dus in tweeën is gedeeld en daardoor ideaal gevuld kan worden. Ook is er veel aandacht voor al uw spullen die mee moeten op de mooie reizen. Middels veel kastruimte, een innovatief bed en zitbank bent u verzekerd van voldoende opbergruime. 

Koken
Liefde gaat door de maag zeggen ze wel eens. Dat geldt voor aller dag maar zeker ook op vakantie. De keuken in de nieuwe Sven Hedin  is derhalve dusdanig ontwikkeld dat niets een top maaltijd in de wegstaat. De keuken in de Sven Hedin kenmerkt zich door een uitgesproken en doordachte functionaliteit. Groot volume aan opbergruimte voor onder andere de pannen, borden, bestek, kommen etc. etc. Daarnaast bevindt zich in de keuken een 70l compressor koelbox die optimaal van bovenaf in te delen is. Door de grote werkruimte in de keuken heeft u voldoende ruimte om uw voorbereidingen te treffen om middels de tweepits gascomfort de maaltijd de bereiden. Doordat de tweepits gascomfort zich direct voor de schuifdeur bevindt, zullen de dampen en kookluchtjes de camper direct verlaten. 

Slapen
Een vakantie die u zich levenslang blijft herinneren begint bij ultiem slaapcomfort.  Een ultiem slaapcomfort was dan ook het uitgangspunt bij de ontwikkeling van het bed in de nieuwe Volkswagen Crafter Westfalia Sven Hedin. Door de compacte maten van de Volkswagen Crafter is een bed met een lengte van 2 meter niet mogelijk. Om toch een 2m bed te creëren heeft Westfalia een pop-Out systeem ontwikkeld die voor voldoende lengte (circa 2m) zorgdraagt.  Middels de Froli-schotels in combinatie met het koudschuim matras bent u verzekerd van een comfortabele nachtrust. Mocht u het bed niet gebruiken, dan kan het bed middels een scharniersysteem eenvoudig worden opgeklapt waardoor u bijvoorbeeld Fietsen mee kunt nemen in de Sven Hedin

Samenvattend, biedt de nieuwe Sven Hedin op basis van de Volkswagen Crafter u het camper plezier en comfort van Westfalia en het rijgenot van Volkswagen. De nieuwe Sven Hedin is nu te zien in de showroom bij Campercentrum Nederland!

FacebookG+Twitter