propecia cost
Main menu

Camper Kopen

 
  1. Introductie
  2. Kleuren
  3. Foto's 600/640
  4. Foto's 601/641
  5. Downloads

Westfalia Columbus

 

Westfalia Columbus.
Anders dan andere buscampers

“Ruime buscamper met keuze uit drie lengtes tot maximaal 6,40 meter, met twee tot maximaal vier slaapplaatsen, keuken, en was- & toiletruimte.”

De Westfalia Columbus is een bijzondere buscamper door zijn vernieuwende indeling. Zo heeft deze compacte camper een vast bed, waardoor u niets hoeft te ‘verbouwen’ als u gaat slapen. De achterste helft van het bed kan worden opgeklapt en maakt zo plaats voor bijvoorbeeld een fiets. En wat te denken van de comfortabele tweezitsbank voorin de camper, met Isofix bevestiging voor kinderzitjes, die u in een handomdraai ombouwt tot een extra bed. Weer een ander slim detail is de uitschuifbare koelbox, die van binnen én van buiten toegankelijk is. In de Columbus vindt u verder een wasruimte met douche, toilet en wastafel. De warmwaterverwarming zorgt voor een extra behaaglijk binnenklimaat en optioneel is zelfs een verwarmde vloer leverbaar. Los van al deze fraaie en innovatieve voorzieningen, ziet de Columbus er ook nog eens strak en modern uit, met een heel plezierig aanvoelende leefruimte en een keuze uit twee verschillende indelingen. In de 600/601 slaapt u overdwars en in de 640/641 heeft u twee aparte bedden in de lengte. Bij beide indelingen kunt u zelf uw keuken configuratie kiezen; De 600/640 heeft de uitschuifbare koelbox en de 601/641 heeft een koelkast met vriesvak. Er is keuze uit meerdere zuinige en krachtige turbodieselmotoren tot 132kW/180 pk. Kom langs en ontdek het zelf!

De Columbus is verkrijgbaar in 3 verschillende indelingen:

 

Uitvoering Columbus 600D/ 601D


De Columbus 600 D is een slim ingedeelde camper met een hoge wendbaarheid. Voor mensen die een niet al te grote camper willen maar wel perfect slaapcomfort, is dit de ideale camper. Daarvoor zorgt het tweepersoonsbed van 1,40 bij 1,97 meter, dat achterin is geplaatst. Een deel van dit bed kan opgeklapt worden en naar achteren worden geschoven, waardoor er extra ruimte ontstaat in de keuken. Deze ruimte kunt u tijdens de reis ook benutten voor uw fietsen, u hoeft daarvoor alleen de voorwielen te demonteren. Daarmee is er geen noodzaak meer voor een zwaar fietsenrek op de achterklep. De 601 D heeft in plaats van een koelbox een grote koelkast. Om de doorgang naar achteren toch goed te laten zijn heeft de 601 D wel een smallere achterbank.

   

  

Vanaf 62.530,-

Occasions Huur deze camper Garantie Accessoires

Uitvoering Columbus 640E/ 641E


Wie nog meer ruimte en (slaap)comfort wenst, kiest voor de Columbus 640E of 641E. Voorzien van twee grote eenpersoonsbedden, die zich met een tussenstuk ook laten omtoveren tot een riant tweepersoonsbed. Ook in deze Columbus kan een deel van het bed worden opgeklapt. Daarmee ontstaat in totaal ruimte voor minstens drie fietsen. De 640 beschikt over de uitschuifbare koelbox en brede bank. De 641 over een grote koelkast en een smallere achterbank.

   


Vanaf 65.360,-

Occasions Garantie Accessoires

FacebookG+Twitter