propecia cost
Main menu

Camper Kopen

 
  1. Introductie
  2. Kleuren
  3. Foto's 540D/600E
  4. Foto's 600D/640E
  5. Downloads

Westfalia Amundsen;
Stap de wereld van Westfalia binnen

De Amundsen

De Amundsen is een van de nieuwste modellen van Westfalia. Een fraaie en scherp geprijsde camper met een complete uitrusting en heel prettige rijeigenschappen. De Amundsen is leverbaar in verschillende modellen: de korte en wendbare 540D met dubbelbed, 2 modellen van 6 meter met dwarsslaper of langslaper en de 640E met twee enkele bedden.

De Amundsen 600D en 640E

Opvallend is het plezierige lichte en moderne interieur, met een combinatie van warme houtstructuren en hoogglans accenten en een sfeervolle LED-verlichting rondom. U vindt er een doordachte keuken met uitklapbaar werkblad, voldoende kastruimte en een tweepits kooktoestel met vonkontsteking. De koelkast heeft een forse inhoud van 95 liter en kan zowel op 12V als op 220V als op gas werken. De comfortabele Truma luchtverwarming zorgt snel én stil voor een aangenaam binnenklimaat. De beide voorstoelen zijn te integreren in het gezellige zitje voorin de camper. Wilt u deze zitgroep omtoveren tot een derde bed? Dat kan in een paar handelingen. Kortom: luxe in overvloed in de Westfalia Amundsen!

De Amundsen 540D en 600E

Zoals de naam al aangeeft heeft de 540D alles wat de Amundsen 600 biedt maar dan binnen een lengte van vijf meter veertig. Het franse bed is 1.40m breed en 1.97m lang. En om ruimte te besparen is de Amundsen 540D voorzien van verwarming en boiler die worden aangedreven door de diesel uit de brandstoftank. En wat dacht u van het grote serviceluik aan de buitenkant, ideaal voor de keggen, stroomkabel en waterslang. 

Nieuw voor modeljaar 2016 is de 600E. Door de opstelling van zithoek, keuken en badkamer van de 540D in een camper van 6 meter te plaatsen is het de ontwerpers van Westfalia gelukt om 2 aparte bedden te krijgen in een camper van nog geen 6 meter.

Uitvoering Amundsen 600E


Een echte Westfalia met 2 aparte bedden en een camper van maximaal 6 meter? Dan is de Amundsen 600E voor u. 

  
 

Vanaf 51.634,-

Occasions Garantie Accessoires

 

 
 
 
 
 

Uitvoering Amundsen 540D


Deze Westfalia Amundsen is met zijn lengte van nog geen vijf meter veertig overal makkelijk te parkeren. En toch is het de ontwerpers bij Westfalia gelukt een vast bed, douche en toilet aan boord te krijgen. Daarnaast is elk gaatje zo effectief mogelijk gebruikt om opbergruimte te creeren. Ook een dieselkachel en boiler in deze klasse is absoluut uniek.

  
 

Vanaf 51.634,-

Occasions Garantie Accessoires

 

 
 
 
 

Uitvoering Amundsen 600D


De compacte Amundsen 600 heeft alles aan boord. Bijzonder daarbij is het opvallend grote tweepersoonsbed en de riante badkamer. De camper zit vol met bewezen technologie, zoals de comfortabele en krachtige Truma heteluchtverwarming, de uitgekiende elektrische installatie en het verzorgde watersysteem met een vuilwatertank van 90 liter. Elegant en functioneel, met slaapruimte voor drie personen.

  
 

Vanaf 53.764,-

Occasions Garantie Accessoires

 

 
 

Uitvoering Amundsen 640E


In de Amundsen 640E vindt u twee enkele bedden, die zelfs te verbinden zijn tot een wel heel riant tweepersoonsbed. De camper zit vol met bewezen technologie, zoals de comfortabele en krachtige Truma heteluchtverwarming, de uitgekiende elektrische installatie en het verzorgde watersysteem met een vuilwatertank van 90 liter. Elegant en functioneel, met slaapruimte voor drie personen.

   
 

Vanaf 57.100,-

Occasions Garantie Accessoires

 
 

FacebookG+Twitter