propecia cost
Main menu

Camper Kopen

 

Wilt u een camper kopen?

U wilt de camper kopen die bij u past. Als camperspecialist kunnen we u daarbij helpen. Camper Centrum Nederland verkoopt campers van drie gerenommeerde merken: Volkswagen, Karmann-Mobil en Westfalia. Daarmee hebben wij mooie namen hoog te houden en dat doen we met veel plezier.

Deskundig advies en een groot aanbod

In onze showroom staan altijd zo’n 25 campers opgesteld. U vindt daar altijd de camper van uw smaak en wensen. Onze adviseurs staan klaar om al uw vragen te beantwoorden.

Proefrit maken

Wilt u beter kennismaken met onze campers? Natuurlijk is het mogelijk om een proefrit te maken. Zo krijgt u een goede indruk van het rijden en leven in een camper.

Ook camperonderhouden en accessoires

Juist ook voor het onderhoud van uw camper kunt u bij ons terecht. Voor zowel de techniek als het woongedeelte van de camper. Wilt u uw camper extra persoonlijk en comfortabel maken? Daarvoor vindt u bij ons een compleet assortiment van camper accessoires.

Camper met garantie

Een camper kopen bij Camper Centrum Nederland betekent kiezen voor een uitgebreide garantie. De jarenlange fabrieksgarantie kan zelfs nog worden verlengd.

Vaste klanten voordeel

Wie een camper koopt bij Camper Centrum Nederland krijgt er vele voordelen bij. Zoals persoonlijke uitnodigingen, nieuwsbrieven en aanbiedingen. Bij een goede relatie komt de liefde altijd van twee kanten!

Meer weten?

Wilt u meer weten over het kopen van een camper, neem dan contact met ons op. Dat kan door langs te komen in Amersfoort, of door te bellen of schriftelijk informatie aan te vragen. Meer gegevens vindt u op onze contactpagina.

 

FacebookG+Twitter