propecia cost
Main menu

Camper Huren

 

Camper Huren

Wilt u een camper huren voor Nederland of het buitenland? Dan bent u bij Camper Centrum Nederland aan het juiste adres. Als specialist hebben we al meer dan 10 jaar ervaring met het verhuren van campers. U vindt bij ons bovendien de jongste huurvloot van Nederland.

Groot verhuuraanbod

Bij Camper Centrum Nederland kunt u voor een groot aantal campers terecht. Voor een kleine of grote camper huren. Voor een standaard of een luxe camper. U vindt bij ons campers van drie zeer gerenommeerde merken Volkswagen, Karmann-Mobil en Westfalia.

Betrouwbare campers

Camper Centrum Nederland heeft de jongste huurcampers van Nederland. Elk kaar vernieuwen wij onze vloot met campers. Via goed onderhoud zorgen we ervoor dat u altijd in een frisse en betrouwbare camper stapt. 


Goed voorbereid op vakantie

Onze specialisten hebben vele jaren ervaring met camperverhuur. Als u voor het eerst een camper huurt, geven zij u graag vele nuttige en handige tips, zodat u volledig voorbereid met uw camper op pad gaat. Ook vertellen zij u over de extra services onderweg. Voor iedere huurder organiseren wij bovendien nuttige huurdersinformatieavonden, zodat u tijdens uw vakantie niet voor verrassingen komt te staan.

Huurcamper kopen: aantrekkelijke regeling

Wilt u een camper kopen? Het kan verstandig zijn om eerst eens een camper te huren. U ontdekt dan wat een campervakantie inhoudt. Wilt u een camper huren en daarna een camper kopen, dan geldt er een extra aantrekkelijke regeling.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Wilt u meer weten over camperverhuur? Dan kunt u ons gerust bellen, mailen of bezoeken. Neem contact op via onze contactpagina.

 Brochure | PrijslijstBoek nu!

FacebookG+Twitter