propecia cost
Main menu

Camper Centrum Reizen

De California is een investering in onszelf!

Het leven van Richard (46) en Ingeborg (44) is niet meer te vergelijken met vroeger. Van een jachtig bestaan kwam plotseling de bewustwording om meer van het leven te genieten. De aanzet daartoe was een plotselinge voedselintolerantie van Ingeborg, hoe vreemd dat ook mag klinken. Lees over deze wending in hun leven en welke rol de Volkswagen California daarin speelde.

Lees verder

Door mooi Marokko!

Volkswagen Camper Centrum organiseerde alweer voor de derde keer een camperreis door Marokko, van 7 tot en met 22 maart jl. Gijsbert en Tonny, actieve zestigers, schreven zich op het laatste moment nog in. “We zijn eigenlijk geen mensen voor een groepsreis. Maar dit was prettig kleinschalig en in een land als Marokko is het toch wel handig als er iemand bij is die weet hoe het daar werkt. We kijken terug op een heel boeiende reis met mooie highlights, prettig gezelschap en een professionele en ontspannen begeleiding.”

 

Lees verder...

Familie van Diepen: geocaching in Frankrijk

Marja en Frank van Diepen zijn sportieve vijftigers. Kamperen met een trekkerstentje en fietsen, vroeger zeilen met hun kajuitjacht, wandelen, skeeleren, schaatsen… Ook werken zij nog: Frank als ambulanceverpleegkundige en Marja bij een tuinontwerpbureau. Nu de vier kinderen de deur uit zijn, trekken zij er weer vaker samen op uit. Marja: “Wij houden van veel spontane korte uitstapjes, met de fietsen mee. Maar zochten voor het kamperen toch wel wat meer comfort. We huurden twee weken een California bij het Volkswagen Camper Centrum en trokken ermee naar Frankrijk. Dat beviel ons zo goed, dat we direct daarna onze eigen Volkswagen California kochten. Daar hebben we twee maanden mee overwinterd in Spanje!”

 

Lees verder...

Camperen door de historie van Zuid-Engeland

Je zult allebei toch ouders hebben die je als kind al meenamen op campervakanties. Grote kans dat je dat later ook zelf gaat doen. En zo geschiedde. Erik en Marjan trekken er met hun kinderen regelmatig op uit in hun Volkswagen California T5, die in 2015 een California T4 verving. Met de recente komst van hun derde kind overwegen ze nu een Beach, vanwege de extra leefruimte. Lees hier over hun kampeerverleden. En over hun prachtige reis door Engeland die zij maakten nog voor de kinderen er waren.

Lees verder...

Camperreis langs Duitse en Tsjechische autohistorie

Frank Goemans (73) huurde op aanraden van zijn dochter een Volkswagen California T6 en ging mee met onze VAG-reis naar Duitsland en Tsjechië. Zijn laatste kampeerervaring dateerde uit 1966, met zijn studentenclub. “Daarna kwam het er niet meer van. We huurden meestal een huisje met het gehele gezin, ook al omdat mijn vrouw niet zo veel had met kamperen. Helaas leeft zij niet meer. Omdat het mij een leuke reis leek, met die verschillende autofabrieken en musea, dacht ik ‘Waarom ook niet?’ Ik ben er eens gaan kijken en schreef ik mij in. Het zou een erg leuke trip worden, met geplande en een ongeplande ervaring.”

Lees verder...

FacebookG+Twitter