propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

 

 

 

 

 

 

 

Pas­ta pes­to met spek­jes en spi­na­zie

 

4 personen
bereidingstijd: 15 minuten 

Ingrediënten
300 g spaghetti
250 g magere spekreepjes (duopak)
1 prei
95 g pesto alla Genovese (potje à 190 g)
600 g spinazie
2 el Parmezaanse kaas

Bereiden 

Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking. Bak ondertussen de spekreepjes in een koekenpan zonder olie of boter in 5 min. uit. Was en snijd de prei in dunne halve ringen. Voeg de prei aan de spekjes toe en bak 3 min. mee.

Schep de pesto door het spek-preimengsel. Voeg vervolgens steeds een handvol spinazie toe en laat slinken. Herhaal tot de spinazie op is.

Meng de spaghetti door het pesto-spinaziemengsel en breng op smaak met peper. Schep de spaghetti op de borden en verdeel de geraspte Parmezaanse kaas erover.

 

Met dank aan Albert Heijn. Dit recept is een tip van Jannette Voorneveld.

FacebookG+Twitter