propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

 

 

 

 

 

 

 

Zomerse bonenschotel met erwtjes

 

4 personen
bereidingstijd: 20 minuten 

Ingrediënten
3 el kruidenolie
2 grote uien
1 blikje Luncheon meat(200g)
1 pot witte bonen in tomatensaus(700g)
1 blik doperwten extra fijn (400g)
500 g (roma)tomaten
1 snufje zout
1 snufje peper
20 g bieslook
 

Bereiden
Verhit de olie in een hapjespan, fruit de ui ca. 5 min. aan zonder deze te laten kleuren. Voeg de blokjes vlees toe en bak 1 min. Voeg de bonen, erwten en tomatenpartjes toe. Breng op smaak met zout en peper. Leg een deksel op de pan en laat 10 min. stoven.

Verdeel de bonenschotel over diepe borden, strooi er royaal bieslook eroverheen.

 

Met dank aan Jumbo. Dit recept is een tip van Wijtske Kootstra.

FacebookG+Twitter