propecia cost
Main menu

Ontdekken

 

 

 

 

 

 

 

 

Marokkaanse groenteschotel met ei

 

4 personen
bereidingstijd: 30 minuten 

Ingrediënten
3 stengels bleekselderij
1 winterwortel
2 rode paprika’s
1 ui
4 tomaten
4 eetlepels olijfolie
20 gram verse peterselie, fijngeknipt
20 gram verse koriander, fijngeknipt
mespuntje komijnpoeder
mespunt gemalen koriander
4 eieren
eventueel wat geitenkaas of feta

Bereiden
Bleekselderij, wortel, paprika’s en ui schoonmaken en in kleine stukjes snijden. Tomaten wassen en in stukjes snijden.

In een grote koekenpannen (of één grote tahine) olie verhitten, groenten erdoor scheppen en afgedekt ongeveer 15 minuten zachtjes bakken tot de groente zacht is.

Bijna alle kruiden, komijn, koriander en peper naar smaak erover verdelen en erdoor mengen. Groenten glad strijken en de eieren erboven breken. Pannen afdekken en eieren laten garen tot de eiwitten gestold zijn.

Bestrooien met de rest van de verse kruiden en eventueel wat verkruimelde geitenkaas of feta.

 

 

Met dank aan PuurGezond . Dit recept is een tip van Sandra Budding.

FacebookG+Twitter